Bedankt voor uw aankoop van de APK

Uw bestelling is succesvol geplaatst!

Bedankt voor je aankoop van de APK voor je website bij Studio Bolwerck! 

Ik waardeer het vertrouwen dat je in mij hebt gesteld en ik ben ervan overtuigd dat mijn APK-keuring je zal helpen om de huidige staat van je website te beoordelen en te zorgen dat deze nog wel 2023 proof is.

Binnenkort ontvang je van mij een e-mail met een link naar een formulier waar ik de nodige informatie zal vragen die nodig is voor de keuring. Nadat je het formulier hebt ingevuld, voer ik de keuring uit en analyseer ik grondig je website.

Na de keuring stuur ik je een gedetailleerd PDF-bestand met daarin de bevindingen en aandachtspunten voor je website. Dit rapport zal je inzicht geven in eventuele verbeterpunten en geeft je concrete aanbevelingen om je website verder te optimaliseren.

Als je in de tussentijd vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info@studiobolwerck.nl of telefonisch via 0618393534. Ik sta altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Studio Bolwerck. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en jouw website naar nieuwe hoogten te brengen!

Met vriendelijke groet,

Nick van Tol
Studio Bolwerck

webontwikkeling

Vul hieronder je gegevens in

En ik neem dezelfde werkdag nog contact met je op om een strategisch gesprek met je in te plannen!
Contact Form Demo (#9)