Omdat het een online beleving moet zijn!

Want een eerste indruk maak je maar 1 keer

Website laten bouwen

Bij Studio Bolwerck hanteer ik een gestructureerd proces om een mooie website te maken. Ik begin met een gesprek waarin ik jouw wensen bespreek en kijk wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens maak ik een ontwerp waarin ik jouw ideeën verwerk en dat je nog kunt aanpassen als je dat wilt. Daarna ga ik aan de slag met het bouwen van de website en test ik deze goed voordat hij online gaat. En als de website eenmaal live is, kun je nog steeds bij mij terecht voor hulp en onderhoud. Dus geen zorgen als je nog extra dingen wilt toevoegen of als er iets niet goed werkt, ik zorg ervoor dat alles tiptop in orde is.

webontwikkeling

Webshop laten bouwen

Een webshop is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf dat zijn producten of diensten online wil aanbieden. Bij Studio Bolwerck bieden we uitgebreide webshop diensten aan om uw online verkoopkanaal op de beste manier tot zijn recht te laten komen. Of u nu net begint met verkopen online of al een bestaande webshop heeft, wij helpen u om deze te optimaliseren en uw verkoop te verhogen.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste trends en technieken op het gebied van webshop ontwikkeling. Wij werken samen met u om een webshop te creëren die niet alleen gebruiksvriendelijk is voor uw klanten, maar ook volledig aansluit op uw bedrijfsstrategie en doelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een opvallende webshop, het implementeren van slimme verkoopfuncties of het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie, bij Studio Bolwerck bent u aan het juiste adres.

Laat u overtuigen door de kwaliteit en effectiviteit van onze webshop diensten en neem contact op om uw online verkoopkanaal naar een hoger niveau te tillen!

Contentmanagement

Bij Studio Bolwerck maak ik de websites en worden de andere diensten door andere zzp’ers gedaan. Ik begrijp hoe belangrijk het is om jouw online aanwezigheid up-to-date te houden. Daarom bied ik de dienst contentmanagement aan, zodat jouw website altijd actueel, fris en aantrekkelijk blijft voor jouw doelgroep. Of je nu een blog wilt toevoegen, producten wilt updaten of andere inhoud wilt wijzigen, ik zorg voor een snelle en efficiënte aanpak zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

content management
professionele website laten maken

Onderhoud en beveiliging

Zorg ervoor dat je website altijd soepel en beveiligd blijft met onze diensten voor onderhoud en beveiliging. Ons team van experts monitort continu de prestaties en beveiliging van je website, zodat je gerust kunt zijn dat alles altijd up-to-date en optimaal functioneert. Laat ons het werk voor je doen en focus je op wat écht belangrijk is: je bedrijf runnen.

Maximaliseer je online zichtbaarheid

Maximaliseer uw online zichtbaarheid met onze expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Bij Studio Bolwerck weten we hoe belangrijk het is om gevonden te worden door uw doelgroep. Onze gedreven SEO-specialisten gebruiken de meest geavanceerde technieken en analyseren continu uw website om uw online succes te verbeteren. Laat u verrassen door onze resultaatgerichte aanpak en verhoog uw online vindbaarheid nu

hoog in google
tekstschrijver

Laat je teksten schrijven

We hebben een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en zij weet als geen ander hoe belangrijk de juiste tekst is voor het succes van je website. Met haar jarenlange ervaring en passie voor het schrijven van aantrekkelijke en effectieve teksten, is zij dé professional om je te helpen je doelen te bereiken en bovenaan in Google te verschijnen. Laat je verrassen door de kracht van de juiste woorden en neem vandaag nog contact op!

Foto- en videografie

Foto’s en video zijn de ruggengraat van elke website en spelen een cruciale rol in het creëren van een geweldige gebruikerservaring. Ze geven bezoekers een snelle en duidelijke blik op wat u te bieden heeft en maken uw website aantrekkelijker en meer aansprekend. Of het nu gaat om productfoto’s, sfeerbeelden of videopresentaties, beelden vertellen het verhaal van uw merk en maken een blijvende indruk op bezoekers. Zorg er daarom voor dat uw foto’s en video’s van hoge kwaliteit zijn en perfect aansluiten bij de look en feel van uw website.
bedrijfsfotografie website