Studio Bolwerck

Waar de beleving begint, en zich vormt in een online succes!

Ontzorgen

Welkom bij Studio Bolwerck, dé one stop shop voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Mijn naam is Nick van Tol en ik ben de eigenaar van dit bedrijf. Samen met een team van diverse mede ZZPers staan wij klaar om jouw bedrijf op alle vlakken online te ontzorgen.

Passie op jonge leeftijd

Mijn passie voor webdesign begon al op jonge leeftijd. Ik was altijd gefascineerd door de mogelijkheden die het internet biedt om bedrijven te laten groeien en bloeien. Dit heeft mij ertoe geleid om mijn eigen bedrijf op te richten, waarin ik mijn expertise kan gebruiken om anderen te helpen hun online doelen te bereiken.

Persoonlijke aanpak

Bij Studio Bolwerck geloven we in een persoonlijke aanpak. We willen jouw bedrijf echt leren kennen, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website of het redesignen van een bestaande website, we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Samenwerking

Ik werk nauw samen met mijn vrouw Anouska, die de “huisfotograaf” en videograaf is. Samen zorgen we voor de perfecte visuele presentatie van jouw bedrijf. Maar ook op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, social media marketing en contentcreatie heb ik de juiste mensen om mij heen om jouw bedrijf online te laten groeien.

Voorheen limeonline

Studio Bolwerck is geboren uit mijn vorige bedrijf, Limeonline Webdesign. Maar omdat ik groei en mij meer wil richten op een bredere online dienstverlening, was een nieuwe naam met een andere missie en visie nodig. Met Studio Bolwerck heb ik die nieuwe identiteit gevonden en sta ik klaar om samen met jou te werken aan een succesvolle online toekomst voor jouw bedrijf.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de diensten? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd voor je klaar.

Uiteraard ook met een missie

Bij Studio Bolwerck hebben we als missie om bedrijven te helpen hun online potentieel te benutten en te groeien door middel van een persoonlijke en professionele aanpak. Wij geloven in het creëren van waardevolle relaties met onze klanten en het leveren van hoogwaardige online diensten die aansluiten bij hun behoeften. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hun online activiteiten, zodat zij zich kunnen richten op wat zij het beste doen: hun bedrijf runnen en laten groeien.

En een mooie visie

Onze visie bij Studio Bolwerck is om uit te groeien tot een toonaangevende speler op het gebied van online dienstverlening voor bedrijven. Wij willen bekend staan als dé partner voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en willen groeien op het internet. Dit willen wij bereiken door ons te blijven ontwikkelen en te investeren in de nieuwste technologieën en trends op het gebied van webdesign, online marketing en contentcreatie. Ons doel is om onze klanten altijd de best mogelijke online oplossingen te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan.