Gezocht:
Websitebouwers met een passie voor pixels en een liefde voor lachen!

Word deel van ons gezellige team en bouw de meest awesome websites ooit!

Hey jij daar! Ben jij een websitebouwer die niet alleen dol is op codes, maar ook op een goede dosis humor? Nou, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Studio Bolwerck, dé plek waar creativiteit en gezelligheid samenkomen, groeit als een dolle en we hebben jouw skills nodig om onze geweldige klanten te verbluffen met prachtige websites.”

“Bij ons is geen dag hetzelfde. We werken hard, maar hebben ook zeker tijd voor een lach en een grapje. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou in een saaie werkomgeving zitten? Niet bij Studio Bolwerck! We geloven in een goede sfeer en een team dat samenwerkt als een goed geoliede machine (maar dan zonder de rare geluiden).”

“Dus, of je nu een ervaren websitebouwer bent die klaar is om de volgende stap te zetten, of een ZZP-er die op zoek is naar leuke samenwerkingsmogelijkheden, wij staan te popelen om je te ontmoeten. Samen zullen we de meest geweldige websites creëren en de online wereld veroveren met onze creativiteit en technische vaardigheden.”

“Als je gek bent op WordPress, Elementor en alle toffe plugins die daarbij horen, dan zit je bij ons helemaal goed. We werken met de nieuwste tools en technologieën om onze websites naar een hoger niveau te tillen. Dus als je wilt werken aan projecten die er echt toe doen en jezelf wilt blijven ontwikkelen, dan is dit jouw kans!”

“Dus, stof die programmeerkunsten af, poets je humoristische skills op en stuur ons vandaag nog je CV en portfolio. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te zien wat voor magische websites we samen kunnen bouwen. Oh, en vergeet niet je favoriete grap mee te sturen – we houden wel van een goede lach!”

“Solliciteer nu en word onderdeel van ons te gekke team. Samen gaan we de online wereld veroveren!

Contact - Website